Justin Bieber konserten!

Da vi fikk vite at Justin Bieber skulle til Oslo på onsdag, bestillte vi billetter til Gardemoen. True Beliebers! Rikke og Nikolai skulle også, så da dro vi ilag.

Vi ankom Gardemoen i halv ett tiden, og tok flytoget rett inn til Oslo S i et syykt stress. Når vi kom til operaen var det veeeldig fullt. Folk over alt. Vi fikk presset oss gjennom køen, og satt oss cirka midt på Operataket. Til slutt havnet vi ganske langt fram, noe som var kjempeflott! Justin skulle i teorien spille mellom klokken 4 og 6, så vi tenkte at det ikke var så veeldig mye venting.. men neida. Fikk så vite at han skulle på i 9- halv 10 tiden, som resulterte i at Marte, Rikke og Nikolai måtte endre billettene hjem til neste dag. Vi satt da i 8 timer og ventet på JB.. Til tross for ventingen var det verdt det, uten tvil.

Var nydelig vær og god stemning! Justin var i tillegg utroolig flink live, føler oss så utrolig heldig som fikk se han! Plassene vi stod på var heller ikke så værst, nest fremste plattformen, cirka midt på.

Eline and Marte

- Var du på Justin konserten?

slik var været cirka hele dagen! deilig.

Nikolai og Rikke

oss tooo!

fineste

slik så det da ut.

Marte

3 kommentarer

Fourcupcakes

04.06.2012 kl.13:54

neii, er ikke noe særlig justinbieber-fan egentlig :) han er fin å se på da! kjempefine bilder :)

Mari Andersen Borgli

04.06.2012 kl.14:22

Sykt heldig du er egentlig! Men hvis jeg skulle gått på konsertene hans så ville jeg hatt V.I.P sånn jeg kunne møte han face2face! haha!

Rikke Johanne

05.06.2012 kl.18:37

uforglemmelig tur!!

Skriv en ny kommentar


hits