conseptual Tatt av Frida Bringslimark, ei kjempeflink jente som går i klassen min :-)


ny instagram på Eline!

Følte det var så mye rot og tull på den andre instagrambrukeren min, brukernavnet var for det første ALT for langt, så jeg lagde ny idag! Har kommet over mange søte bildeapper og kameraapper i det siste, så jeg er så fornøyd!:)

Om du ønsker å followe meg på Instagram: elineped


foto; hvilket likte du best?1, 2 eller 3?


bilder fra røstTidsfordriv, kalles det! Hva syns du om bildene?

 

Marte


foto: city lights

Nå har jeg nettopp kommet meg til Røst! Okei, ikke nettopp, men tok fly hit i går, og det var koselig å se alle sammen igjen! Under flyturen... trodde aldri jeg kom til å si dette, men Bodø var nydelig! Vi reiste på kvelden, og var heldig å få sitte på den rette siden der man så alt.


du kan ikke nekte for at dette er nydelig!

Nå er det sykt fint lys ute, så jeg tror jeg tar meg turen ut for å fotografere litt. Noe jeg elsker med å være her, er at det er så rolig og stille, og gå turer med verdens herligste søskenbarn! Bilder kommer senere eller i morgen! Her har jeg massevis av tid til å blogge... Det er ikke mye å gjøre her, med det er vel en del av sjarmen. Hadde det bodd masse folk her hadde det ikke vært det samme. Jaja, dere får kose dere resten av dagen, så lover jeg å blogge snart!

 

Marte


foto: soldag

Det var faktisk sol i dag! Så lå den så fint til på himmelen akkurat da jeg og Mia gikk hjem. Nok en gang, klarte jeg ikke dy meg!Og her er et random bilde av noen parfymeflasker..Har dere sett sola enda?

 

 

Marte


bilder av nordlyset

I natt var det sykt sterkt nordlys utenfor vinduet mitt. Klarte ikke å dy meg, jeg bare måtte ta noen bilder.


det er to bilder

 

Hva syns du?

 

 

Marte (ikke glem konkurransen i innlegget under!)


leking med macro-objektiv

For dere som leste den forrige bloggen min, vet dere at jeg hadde bestilt Nikon D3100. Men da jeg fikk det var det noe feil med det, så jeg venter på et nytt. Uten om kameraet fikk jeg mange linser og objektiver som var helt i orden. Jeg har prøvd å fått linsene til å passe på Canonkameraet mitt, men forgjeves. Men macrolinsen passet perfekt! Så jeg har lekt meg litt i dag.


Jeg har brukt Canon EOS 1000D med Macro Optic 58mm til å ta bildene.
Hva syns du om bildene?
Marte


Foto: Portrett
Bildene er redigert i Photoshop CS5. Det øverste bildet er veldig redigert, så orker ingen kommentarer om at det ser unaturlig ut osv. For det er jo det!

Syns om bildene?

 

Marte


mitt svarte speil


Speilet er veldig stort da! Det står liksom på gulvet hvis dere skjønner. Ganske morsomt at så mange leser og kommenterer bloggen, alltid like morsomt å logge inn. Tror Marte skal sove over inatt, eller omvendt. Gleder meg!

Hva syns du om bildene og speilet?

Eline

Les mer i arkivet » August 2012 » Juni 2012 » Mai 2012

hits