rolig kveld på oss!

Nå sitter vi i stua til Marte og venter på at Justin skal komme på tven. Iført slaskeklær og minimalt med sminke. Eline har endelig fått sommerferie, og fikk vitnemålet sitt idag osv. Kun gode karakterer selvfølgelig. Så nå slapper vi rett og slett av og feirer for oss selv. Dere får unnskylde stygge iPhonebilder.

Hva skal du ikveld?

-Eline and Marte


sweet-sixteen forberedelser

Gleder meg til feiring med jentene på fredag!

- Eline
blondeshorts

Ny blondeshorts på meg idag! Kommer til å bli brukt mye i sommer. 299,- fra Vila.

Kjenner bare motvasjonen til skolearbeid og siste innspurt mot eksamen blir borte. Er så syykt stoka på sommerferie nå, at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg.. bare 7 små skoledager igjen, heldigvis.

- Eline
mai i bilder!
I mai har jeg: Klippet håret mitt kjempekort, vært i Oslo nesten en uke, brukt alt for mye penger, vært mye ute med de beste, vært på JB konsert, tatt mye sol, grillet ute, fornyet klesskapet og hatt det veldig bra. Mai har vært en fin måned!

- Eline


barnebursdag

Haha, må jo bare blogge om alle som har bursdag altså.. Lillesøstra til Andrea fylte 10 år, og da måtte jeg selvfølgelig få med meg feiringen! Jeg hjalp til med noen konkurranser, og må bare tilføye at jeg plasserte halen på grisen HELT perfekt. Så det så. 


Marte


new in - kjole

 

Kjøpte meg en veeldig søt kjole igår! 249,- fra Gina Tricot. Kommer til å brukes masse. Kjøpte noen andre småting også, som jeg kan vise senere. Ikveld kommer Malin hit for å overnatte, fortsatt usikre om vi skal være inne, eller dra ut en tur. Får se.. 

Syns om kjolen?

Noen planer ikveld?

- Eline

 

gratulerer med dagen paps!

Min kjære pappa har bursdag i dag, og da må vi selvfølgelig ut å feire. Siden han valgte hvor, kunne det ikke bli noe annet sted enn Big Horn! 

Nå stikker jeg snart til Andrea, snakkes :-)


Marte


things I look forward to

 

Noe du ser fram til?


- Eline

 


Justin Bieber konserten!

Da vi fikk vite at Justin Bieber skulle til Oslo på onsdag, bestillte vi billetter til Gardemoen. True Beliebers! Rikke og Nikolai skulle også, så da dro vi ilag.

Vi ankom Gardemoen i halv ett tiden, og tok flytoget rett inn til Oslo S i et syykt stress. Når vi kom til operaen var det veeeldig fullt. Folk over alt. Vi fikk presset oss gjennom køen, og satt oss cirka midt på Operataket. Til slutt havnet vi ganske langt fram, noe som var kjempeflott! Justin skulle i teorien spille mellom klokken 4 og 6, så vi tenkte at det ikke var så veeldig mye venting.. men neida. Fikk så vite at han skulle på i 9- halv 10 tiden, som resulterte i at Marte, Rikke og Nikolai måtte endre billettene hjem til neste dag. Vi satt da i 8 timer og ventet på JB.. Til tross for ventingen var det verdt det, uten tvil.

Var nydelig vær og god stemning! Justin var i tillegg utroolig flink live, føler oss så utrolig heldig som fikk se han! Plassene vi stod på var heller ikke så værst, nest fremste plattformen, cirka midt på.

Eline and Marte

- Var du på Justin konserten?

slik var været cirka hele dagen! deilig.

Nikolai og Rikke

oss tooo!

fineste

slik så det da ut.

Marte


nydelig smoothie-oppskrift!

Kom over verdens beste smoothie-oppskrift for noen uker siden! Er nesten det eneste jeg spiser, så god er den!:)

1/2 banan
2 dl vaniljeyoghurt
3- 4 dl div. frosne bær

Så er det bare å hive det i mikseren! Supergod:)

-Eline

Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012

hits