foto: soldag

Det var faktisk sol i dag! Så lå den så fint til på himmelen akkurat da jeg og Mia gikk hjem. Nok en gang, klarte jeg ikke dy meg!Og her er et random bilde av noen parfymeflasker..Har dere sett sola enda?

 

 

Marte


bursdagsoutfit og vinner av konkurransen

I kveld skal jeg i bursdag til Marie. Det blir koselig! Travet rundt i byen i hele går for å finne noe å ha på meg. Fant til slutt dette:

 

Vinneren av konkurransen er.... http://benedikteflandorfer.blogg.no/! Gratulerer! (linking funker ikke). Sender deg en e-post!

Like or dislike?Marte


17/01 outfit


Cardigan og bukse fra bikbok. Hals fra cubus.

 

Nå har jeg et stort prosjekt foran meg: Rydde rommet. Sånn helt seriøst, man ser ikke gulvet. Så ønsk meg lykke til! Kos dere videre i dag, så snakkes vi!

 

Hva syns du?

 

 

Marte


koselig bursdagsfeiring!

Hadde noen jenter over på middag i gårkveld, for å feire bursdagen min. Hadde laget kyllingpita og appelsin- og sitronsorbet.

Var en koselig kveld! Senere satt vi å snakket om gamledager og hvordan ting var på barneskolen. Sykt morsomt å høre ting man ikke husket. Haha, må si vi var gale på den tiden. Det har vi lagt av oss nå... Eller?

 

 

Marte


hvilken kjole?

Jeg surfet litt gjennom ulike nettbutikker i går, da jeg fant disse søte kjolene på asos.com.

Jeg skal kjøpe meg en ny kjole, og vurderer en av disse.

 

Hvilken ville du valgt? Hjelp meg!

 

 

Marte


bilder av nordlyset

I natt var det sykt sterkt nordlys utenfor vinduet mitt. Klarte ikke å dy meg, jeg bare måtte ta noen bilder.


det er to bilder

 

Hva syns du?

 

 

Marte (ikke glem konkurransen i innlegget under!)


konkurranse! vinn header av meg

Hei! Tenkte jeg kunne ha en liten konkurranse. Bare kommenter "jeg er med", så trekker jeg ut en.

Husk å legge igjen e-postadressen din slik at jeg får kontaktet deg om du vinner. Konkurransen avsluttes 20. januar.

 

Her er noen headere jeg har laget:
denne har eline fikset litt på, men noe lagde jeg selv.


Alle er fra den gamle bloggen min, så har utviklet meg litt siden da. Håper du vil delta! Det er enkelt.

 

 

Marte

Stikkord:


deilig med helgsmåting kjøpt idag

Nå er det middag, etter det skal jeg se Dexter. Utrolig deilig dag idag :)

Godt med helg eller hva?

Eline


litt om kyssesykeNå som jeg har fått kyssesyka må jeg holde meg i ro i helst 3-4 uker, men jeg kan gå på skolen dersom jeg føler meg bra nok til det. Noe av det jeg har merket mest, er at jeg har blitt slappere, føler meg svak og blir fort sliten. Grunnen til at jeg dro til legen og testet meg var pga. at jeg fikk noen kuler på halsen. Jeg ante ikke hva dette var, så jeg spurte legen. Han sa det var lymfeknuter (noe alle har) som har hovnet opp. Det er ikke farlig, bare litt vondt å ta på dem. Andre symptomer er at man får et hvitt belegg over mandlene. Dette fikk ikke jeg, takk gud! Men det varièrer fra person til person hvor syk man blir. Jeg har hatt litt feber, men ikke mer enn 38,5. Også gjør det sykt vondt øverst i magen, mellomgulvet tror jeg det heter. Dette får man fordi milten forstørres.

 

Nå er jeg heldigvis feberfri.
Det er ikke så veldig ille å ha det, i alle fall ikke slik jeg har opplevd det. Men som sagt, er det jo forskjellig. Det eneste som er litt dumt, er at jeg har lite matlyst, kan ikke trene på noen månder og nå som jeg går i tiende er det kjipt at jeg går glipp av mye viktig undervisning. I tillegg går dagene i ett, siden du gjør det samme hele tiden. Men når jeg er ferdig med det slipper jeg å bekymre for å få det flere ganger. For har du hatt det èn gang, skaper det evig immunitet mot sykdommen. Glad jeg fikk det i så ung alder!

 

Ellers kan du finne informasjon her.

 

Noe du lurer på? Bare spør!

 

 

Marte


skoledag-tryout

I dag dro jeg på skolen en tur, det gikk egentlig ganske bra. Bortsett fra at jeg ble så trøtt at jeg måtte legge meg når jeg kom hjem sov jeg helt til nå.


<makro3

 

Nå isted, kom pappa med Dexter sesong 3! Perfekt! Så det skal jeg se litt på etter vi har spist tandoori. Blir nok en rolig kveld.

 

Hva skal du i kveld?

 

 

Marte

 

Les mer i arkivet » April 2012 » September 2011 » August 2011

hits