ny instagram på Eline!

Følte det var så mye rot og tull på den andre instagrambrukeren min, brukernavnet var for det første ALT for langt, så jeg lagde ny idag! Har kommet over mange søte bildeapper og kameraapper i det siste, så jeg er så fornøyd!:)

Om du ønsker å followe meg på Instagram: elineped


bestilt!

Endelig fant jeg dem, etter alt for mye leting. Fikk til og med søsteren min som bor i Drammen til å lete etter dem der. Så desperat som jeg var fant jeg ut at jeg skulle kikke litt på ebay, og der hadde de jo hundre par! Så nå er de vinrøde conversene snart mine :-)Har du converse?

Marte


følg oss på instagram!Eline's instagram : elinepedersen96


Marte's instagram : msandjord

 

Follow us! - Eline og Marte


kongen av bastøy

På mandag så jeg seriøst verdens fineste film. Bastøy var på tidlig 1900-tallet et skolehjem for unge gutter som gjorde mye tull. Erling (bildet over) ankommer øya, og det eneste han tenker på er hvordan han skal kommer seg hjem igjen. Skal ikke avsløre alt for mye, men må bare si at dette er nok den beste norske filmen jeg noen gang har sett!

Har sett en hval få tre harpuner i seg og likevell fortsette. Tok den en hel dag og dø.
Han var svakere på grunn av harpunen jeg hadde truffet ham med,
og dekket av arr fra alle kampene han hadde kjempet.

Har du sett Kongen av Bastøy?

-Eline


etter oppussingen

I dag våknet jeg så tidlig som kl. 10. Dro til byen med familien, kos som vanlig. Vi kjøpte en del ting til den nye TV-stua vår, noe som var digg. Jeg er en person som elsker å gjøre/kjøpe nye ting til rom og dekorere. Vi har nylig pusset opp i nesten hele første etasje, og det ser litt bedre ut for å si det mildt. Oransje vegger, grønn sofa - say no more.

Her er i alle fall noen bilder fra hvor jeg sitter godt plantet akkurat nå.Hva syns du?

- Marte


new shoes!

 

Idag var jeg og Marte i byen en tur! Fant bare noen småsaker, blant annet disse fine skoene som har ventet på meg lenge. Typ billig etterlikning av Jeffrey Campbell Lita skoene. Jaja, det funker hvertfall! 799,- på Eurosko

Jeg og Marte har bestemt oss for å begynne å blogge for fullt igjen nå! Begge har syk blogglyst for tiden, så vi håper dette går like fint som sist gang!

Snakkes snart! - Eline

 

Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012

hits