canada goose in the house!

Hei alle sammen! Sorry at jeg bare legger ut webkamerabilder, men har ikke brukt speilrefleksen på en stund, pluss at jeg ikke har det med til Oslo. Men det får duge.

Jeg var på konsert i går forresten. Med Brad Paisley! Man skulle vel egentlig ikke tro at jeg var en countryjente, men det er jeg! Er født og oppvokst med slik musikk! Så jeg hadde en kjempekoselig kveld i går, som jeg gjerne kunne tenkt meg til å oppleve igjen. Må innrømme at det kom noen tårer under denne sangen! Den er så nydelig..
Litt shopping må man ha!

 

- Marte


pakke i posten- piercinger

I dag lå det en pakke å ventet på meg! Bestillte et par piercinger for noen dager siden, ble utrolig fornøyd med dem.

Har du piercing noen plass?

- Eline


ny leppestift

Endelig hjemme! Mamma kom med denne herligheten til meg igår. Min forrige er nesten tom, så det var fint med en ny, og jeg sverger til Rouge Coco Shine!

Nå skal jeg snart stikke til Martemor for å se om hun er våken.

- Eline


jentekveld-outfit

Om noen få strakser stikker jeg til Frida på tacokveld. Det blir sikkert trivelig! Kos dere i kveld♥

Har dere noen planer for kvelden?

 

- Marte


hvilken bør jeg kjøpe?

  • 09.aug.2011 kl.16:16 i Tanker

For noen dager siden klarte jeg å miste mobilen min i vannet, så jeg trenger nok en gang en ny... Jeg hadde Sony Ericsson Xperia, og vurderer å kanskje kjøpe iPhone. Spørsmålet er som følger; kjøpe iPhone 4 nå, eller vente til iPhone 5? Problemet er bare at jeg er stuck med en hundre år gammel Samsung helt til iPhone 5 kommer. Dilemma! Har du noen anbefalinger eller noen gode råd, bring it! I need a phone, guys.


beste mobilen ever

 

- Marte


fugløya

Fugløya må være den fineste plassen on earth! Eline har hytte der, og det er så nydelig.

Vi var heldige med været i helga, som var bra på grunn av festivalen som var. Ikke det at vi utnyttet det. Latere mennesker enn meg og Eline finner du ikke. Men vi fikk kost oss masse, og det var det som var målet. Komme oss unna storbyen. Vi kom hjem i går, en dag hjemme, så drar vi til den andre hytta hennes. Koselig!Blir borte i noen dager, men vi skal blogge som faen når vi kommer tilbake! PEACE.

- Marte

Les mer i arkivet » April 2012 » September 2011 » August 2011

hits