tilbakeblikk

2010 har vært et veldig innholdsrikt år. Det har forandret meg veldig som person, og ting har gått opp for meg. Det har skjedd utrolig mye bra, men med oppturer følger det også nedturer. Noe jeg mildt sagt har erfart. Men alt i alt har dette vært det beste året til nå!


bynatta


konfirmasjon
jeg og eline tok piercing


kelis på parkenfestivalen
musikkvideo-prosjekt på skolen


koselig grillkveld i alstadfjæra


vatnet med eline


båttur


kreta


mange koselige sommerkvelder på grønnåsen 
bursdager


od-festen
barnehageforestilling


kreative massasjemetoder..."Skål! For taperne som hadde oss, mennene som har oss og de heldige som vil møte oss!" Godt nytt år, godtfolk.

 

Marte


leking med macro-objektiv

For dere som leste den forrige bloggen min, vet dere at jeg hadde bestilt Nikon D3100. Men da jeg fikk det var det noe feil med det, så jeg venter på et nytt. Uten om kameraet fikk jeg mange linser og objektiver som var helt i orden. Jeg har prøvd å fått linsene til å passe på Canonkameraet mitt, men forgjeves. Men macrolinsen passet perfekt! Så jeg har lekt meg litt i dag.


Jeg har brukt Canon EOS 1000D med Macro Optic 58mm til å ta bildene.
Hva syns du om bildene?
Marte


klar for 2011


tøff som alltid

Jeg er sykt klar for 2011 nå! Helt nytt år og blanke ark. Idag var jeg og min kjære pappa å kjøpte fyrverkeri! For dem som ikke vet det er jeg og Marte naboer, og tilbringer hver nyttårsaften sammen. Vi tenner alltid på masse bakkefyrverkeri, og i år kjøpte vi masse. Gleder meg til imorgen!

Eline


Foto: Portrett
Bildene er redigert i Photoshop CS5. Det øverste bildet er veldig redigert, så orker ingen kommentarer om at det ser unaturlig ut osv. For det er jo det!

Syns om bildene?

 

Marte


dagens innkjøp

øyenbrynssminke fra koch kosmetikk 199,- (eline)


armbånd fra bikbok 79,- (marte)


bukse fra bikbok 299,- (marte)


rutete skjorte fra carlings 299,- (eline)                                                               blå dongeriskjorte fra h&m 199,- (eline)


Hva syns dere?

Eline og Marte


lunsj med verdens beste

Nå har vi akkurat kommet fra byen, der vi spiste en skikkelig god lunsj på Mon Ami.

venter på bussen... 


Innkjøp kommer senere!


Eline og Marte


mitt svarte speil


Speilet er veldig stort da! Det står liksom på gulvet hvis dere skjønner. Ganske morsomt at så mange leser og kommenterer bloggen, alltid like morsomt å logge inn. Tror Marte skal sove over inatt, eller omvendt. Gleder meg!

Hva syns du om bildene og speilet?

Eline


romjulssalg-innkjøp

Charlotte sov hos meg i går, og det ble vel litt sent før vi sovnet. Så vi klarte å forsove oss - standard. Mens hun ordnet seg, skrapte jeg sammen alt av gavekort og bursdagspenger før vi satt på pappa til byen.

Dette kjøpte jeg:selvbruningskrem fra koch kosmetikk 340,-


dongeriskjorte fra carlings 149,50

Nå sitter jeg i stua i lamme familien og ser Avatar. Og senere skal jeg sove hos Eline, og vi kommer vel til å nerde bloggdesign, haha. Men uansett, nå må jeg følge med! Vi snakkes!

 

Marte


chillin'

Nå sitter jeg her med Charlotte i dette flotte antrekket.

Med denne supersøte hunden.Og nå kommer Eline, så skal vi hive oss i godterispisinga og sette på en film.

 

Marte


endelig frisk!

Hehe, trøtt eller?

Kings and queens - 30 seconds to mars

Nå har jeg endelig blitt nesten frisk! Det har vært skikkelig kjipt å vært syk nesten hele juletiden.. men nå er jeg endelig kommet i form! Marte er hos bestemoren sin nå på julemiddag, og jeg var hos mormor tidligere idag på julelunsj. Marte kommer vel til meg ikveld, tror jeg skal se noen episoder med Dexter nå, bare for å få tiden til å gå. Kos dere videre ikveld!

Eline

 

Les mer i arkivet » April 2012 » September 2011 » August 2011

hits